Locatie Theater Luwte

De ‘megaproductie’ was een groot succes. Het ‘Luwte’ decor zoals bedacht, vanuit de lucht. Met dank aan #Kunsdt voor de drone vlucht. Meer beeldmateriaal >>

Advertenties

VelSlag Spektakel

VelSlag
KeK daagt je uit voor: Een velslag op papier!!

04_Velslag

In de hal van het Kennemer Theater bouwt KeK een ‘Arena’ voor kunstenaars, waar gestreden gaat worden met pen, potlood of kwast op het witte ‘doek’. Kunstenaars tekenen en schilderen live, door en met elkaar ter plekke een spektakel. De Arena vol scheppende kunstenaars kan van boven bekeken worden door publiek vanaf het balkon. Het resultaat wordt daarna tot 11 februari in dezelfde ruimte geëxposeerd.

Wanneer: Woensdag 2 januari 2019 van 14.00 – 20.00 uur
Waar: Hal en vide van het Kennemer Theater, Kerkplein 1, Beverwijk
2 januari 2018 t/m 12 februari 2019 | Kunst Exposities Kerkplein Beverwijk 

Broedplaatsen expo KEK

Broedplaatssafari
Beverwijk zit vol enthousiaste en ondernemende, creatieve mensen. Het is dan ook niet gek dat er binnen korte tijd twee broedplaatsen gestart zijn waar plek is voor creatief ondernemers. De Broedmachine en Studio O geven de ruimte om talent te ontwikkelen en een stap te maken naar professioneel ondernemen. De twee broedplaatsen staan samen sterk en werken aan een toekomst waarin talent in de gemeente blijft, waardoor de stad zich kan onderscheiden door een grote diversiteit aan kunde en een levendige ‘makers industrie’. In de Zomerexpo ‘Broedplaatssafari’ maak je kennis met een aantal creatief ondernemers van de Beverwijkse broedplaatsen. Nu al, een indrukwekkende diversiteit aan professionals die allen een avontuur zijn aangegaan.

Creatief ondernemers Studio O & De Broedmachine
11 juni – 28 augustus 2018     –     Opening: zaterdag 23 juni 2018 – 16:00 – 18:00 uur

Geluk

Voor Pakje Kunst Haarlem maakte Nikki de serie ‘Geluk’. De serie is te koop, samen met het werk van 22 andere kunstenaars, in een omgebouwd sigarettenautomaat bij Kunstcentrum Haarlem, Gedempte Oude Gracht 117-121.
Voor 2 x € 2,00 inworp, is een Pakje Kunst van jou!

Gelukimg_20180412_171037_262.jpg
30 jaar verzamel ik ieder begin van de herfst een kastanje voor in de broekzak van mijn opa. Iedere eerste die ik vind, is voor hem. Het hele jaar draagt hij de kastanje bij zich. Het brengt geluk en beschermt hem tegen ziek zijn. Nu, al 7 jaar niet meer. Opa is dood. De kastanje blijft.

De serie ‘Geluk’ is voor opa, voor mij, maar ook voor jou. Iedereen verdient een beetje geluk. Elke kastanje is uniek, 7 exemplaren uit de serie van 30 zijn opvallend anders. Want het leven zonder opa gaat ongewoon verder.