Kaartjes Kunst

10 kaartjes 10 kunstenaars
Meer dan ooit stromen kaartjes naar jarigen, vrienden en ouderen. Broedplaatsen Studio O en De Broedmachine werken samen en ontwerpen kleine kunstwerkjes voor jou in de serie ‘Kaartjes Kunst’. Dit pakket tovert een lach op jouw gezicht en dat van anderen.

In crisistijd wordt iedereen gevraagd creatief te zijn. Ook de culturele sector staat onder druk: veel creatief ondernemers en kunstenaars zijn een groot deel van hun inkomsten kwijt. Alle kleine beetjes helpen ons om alle ambities te kunnen blijven realiseren. Onze oproep: ‘steun de lokale broedplaatsen en creatieven!’

Eerlijk zullen zij alles delen
De creatief ondernemers en kunstenaars die een kunstwerkje omzetten tot kaart delen de opbrengst. Ook het printen van de Kaartjes Kunst gebeurt bij een lokale drukker. Jij krijgt voor jouw investering een serie ansichtkaarten die je kunt doorgeven aan een ander. Een kleine investering met een groot effect!

https://kaartjeskunst.nl/

VelSlag Spektakel

VelSlag
KeK daagt je uit voor: Een velslag op papier!!

04_Velslag

In de hal van het Kennemer Theater bouwt KeK een ‘Arena’ voor kunstenaars, waar gestreden gaat worden met pen, potlood of kwast op het witte ‘doek’. Kunstenaars tekenen en schilderen live, door en met elkaar ter plekke een spektakel. De Arena vol scheppende kunstenaars kan van boven bekeken worden door publiek vanaf het balkon. Het resultaat wordt daarna tot 11 februari in dezelfde ruimte geëxposeerd.

Wanneer: Woensdag 2 januari 2019 van 14.00 – 20.00 uur
Waar: Hal en vide van het Kennemer Theater, Kerkplein 1, Beverwijk
2 januari 2018 t/m 12 februari 2019 | Kunst Exposities Kerkplein Beverwijk